selecteaza limba

Bookmark and Share


TOOLTECH INTERNATIONAL 

Dupa 20 de ani de experienta acumulata in procesele de productie si proiectare tehnologica, in anul 2001 am infiintat o firma de import si distributie de scule aschietoare care sa raspunda tuturor exigentelor unei piete in continua dezvoltare si modernizare.

Ne-am asociat cu parteneri puternici - lideri mondiali in domeniu:

 

  • firma WIDIA din Germania cel mai renumit brand al concernului american KENNAMETAL din Statele Unite ale Americii, producator de scule aschietoare pentru industria prelucratoare (placute din carburi metalice, burghie si freze din carbura, precum si toata gama de scule aschietoare din otel rapid - burghie, freze, alezoare, tarozi si filiere). WIDIA este cel mai vechi si mai cunoscut nume din domeniul industriei de prelucrare a metalelor, fiind inregistrat ca marca inca din anul 1925.


  •  firma WESPA din Germania, membra a concernului american SIMONDS INDUSTRIES, lider in productia de panze banda, panze rectilinii si panze de bomfaier pentru debitarea metalului;


  •  firma IMET din Italia, lider european in fabricarea de ferastraie pentru debitarea metalului;


  •  firma Wilh. Becker GmbH & Co. KG HAHNREITER PRÄZISION Werkzeugfabrik, din Germania, producator de scule pentru pentru prelucrarea si controlul filetelor (tarozi, filiere, calibre)


  •  firma LOMAS ENGINEERING, din Marea Britanie, producator de scule aschietoare pentru industria aeronautica (burghie, alezoare, centruitoare, lamatoare, scule din carbura monobloc)


Astazi putem afirma, cu toata responsabilitatea, ca suntem capabili sa furnizam solutii complete pentru orice operatie de prelucrare prin aschiere. Suntem tot timpul la dispozitia clientilor nostri, clienti pe care ii consideram cel mai de pret capital.
    
Imbunatatirea permanenta a serviciilor este una dintre preocuparile noastre principale.

Acordam o deosebita atentie perfectionarii personalului tehnic pentru a putea oferi clientilor cele mai noi si mai performante solutii de prelucrare prin aschiere, lansate pe piata de firmele pe care le reprezentam.
 

Alt obiectiv major al companiei noastre este reducerea termenelor de livrare pentru sculele solicitate la 24 de ore pana la maximum 5 zile.